• Imprimeix

Novena edició dels Premis FP emprèn

Els Premis FP emprèn són un reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d’FP de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. La seva finalitat és potenciar el reconeixement i el prestigi social de l’FP, així com reconèixer alguns valors entre l’alumnat d’FP, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l’esperit emprenedor.

26/06/2018 10:06
Premis FPemprèn

L’acte va estar presidit pel Sr. Pere Fàbregas, president en funcions de la Fundació BCN Formació Professional, pel Sr. Hèctor Santcovsky, director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i pel Sr. Miquel Àngel Essomba, comissionat d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i patró de la Fundació BCN Formació Professional.

El Secretari del Consorci, el Sr. Josep Maria Díaz Isern va ser l'encarregat de lliurar un guardó a la categoria Indústria a Julián Sánchez i Ana López de l’Escola de Mitjans Audiovisuals, EMAV per Artegg.

 

En aquesta edició, han participat a la fase final més de 244 alumnes amb un total de 82 projectes de 38 centres de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, 27 corresponents a cicles formatius de grau mitjà i 55 a cicles formatius de grau superior.

 

fpempren6

Tots els participants han rebut un diploma de reconeixement per la seva implicació i esforç i la possibilitat de rebre un curs de formació i acompanyament per Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona, SECOT i Seed&Click.

El premi per als equips guanyadors ha consistit en un guardó commemoratiu per cada membre de l'equip, un pòster per al centre i un regal per a tots els membres de l’equip.

 

El secretari del Consorci per a la Formació Contínua va lliurar el premi de la categoria d’Indústria a l’equip guanyador de CFGS i al centre.