• Imprimeix

Jornada "L’aprenentatge i les pràctiques en la formació professional a Catalunya. Recomanacions per una realitat estratègica, plural i dinàmica"

Durant la jornada es presentaran unes recomanacions per definir els itineraris formatius en competències professionals que vinculen i permeten combinar i coordinar experiències al centre educatiu/formatiu i a l'empresa.

 

Quan

Data12.07.2018 - 12.07.2018

Afegeix al calendari de Google
CRL

Les recomanacions, consensuades al Consell de Relacions Laborals, exposen unes línies prioritàries de reflexió i actuació per millorar les perspectives d’aquests processos i ho fan seguint els resultats d’un informe de diagnosi publicat el 2017.

Tot això s’ha treballat en un grup de treball  sobre “models i iniciatives d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional”, en qual  hi ha participat el SOC.

 

*** PROGRAMA ***

9.30 - 9.45 h - La benvinguda i presentació. Per part Sra. Ariadna Rectoret i Jordi, directora del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya.

9.45 - 10.15 h - El context actual. La Sra. Pilar Pineda Herrero, professora titular d’Economia de l’Educació i Pedagogia Laboral a la Universitat Autònoma de Barcelona, ens presenta una anàlisi del context.

10.15 - 11.15 h - Les recomanacions. El Grup tècnic sobre iniciatives i models d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional ens explica els perquès de les recomanacions. 

  • El Grup tècnic sobre iniciatives i models d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional ens explica els perquès de les recomanacions.
  • Sr. Ricard Bellera i Kirchhoff de CCOO de Catalunya.
  • Sra. Eva Gajardo i Rodríguez UGT de Catalunya.
  • Sra. Iris Molina Ávila de FOMENT.
  • Sra. Sílvia Miró Martín de PIMEC.
  • Sr. Josep Pascal i Calabuig de FEPIME.
  • Sra. Concepció Celaya Miralles del SOC.

Modera el torn de preguntes el Sr. Francesc Gibert Badia, tècnic del Consell de Relacions Laborals.

11.15 - 11.45 h - El torn obert de paraula. Per compartir dubtes i reflexions. Condueix la sessió la Sra. M. Àngels Pujols Muntada, secretària general del Consell de Relacions Laborals.

11.45 - 12 h - La cloenda. Per part de la Sra. Mercè Garau i Blanes, directora del Servei d’Ocupació de Catalunya.

On

Auditori del Palau Centelles i Sala

Baixada de Sant Miquel, 8

08002 Barcelona