• Imprimeix

Prem Docent 2018

El centre educatiu Nou Patufet, ubicat al vell mig de la Vila de Gràcia, organitza el pròxim dissabte 12 de Maig, a l'Espai Jove La Fontana, una trobada dirigida a tota la comunitat educativa. Reconeguts experts i especialistes en Neurociència, Gamificació i Pedagogia participaran d'aquesta primera trobada.

 

Quan

Data12.05.2018 - 12.05.2018

Hora08:45 - 14:00

Afegeix al calendari de Google
PREM 2018

Nou Patufet va esdevenir cooperativa a l'estiu del 2015, iniciant una aventura que els ha portat a treballar per projectes, renovar projecte educatiu i també instal·lacions. Un dels aspectes que defineixen al centre educatiu és el seu compromís per voler seguir creixent i aprenent dia rere dia per tal d'oferir al seu alumnat les més òptimes condicions i possibilitats.

És a través d'aquesta filosofia de centre que ha nascut un projecte innovador i que mai abans havia tingut lloc a cap escola o centre educatiu dirigit a l'educació infantil, primària i secundària. Es tracta d'una jornada batejada amb el nom de PREM DOCENT 2018, responent a les sigles de ponències de recerca educativa per al món docent.

Ha estat dissenyada i orientada per a tota la comunitat educativa, siguin mestres o professors, especialistes i altres professionals de psicologia, pedagogia, psicopedagogia, etc... Les temàtiques escollides per aquesta primera jornada inaugural, que neix amb la intenció d'esdevenir un referent anual dins el calendari educatiu, seran gamificació, neurociència, educació a Finlàndia, procés de lectoescriptura a cicle inicial, pedagogia i psicologia clínica.

Pekka Tukonen, director de l'escola Saunakalio de Jarvenpaa, a Finlàndia, serà el president d'honor de la jornada i l'encarregat de conduir l'acte inaugural, juntament amb els representants de la Conselleria d'Educació, l'organització i l'equip directiu de Nou Patufet. També es comptarà amb la presència d'Oriol Ripoll, reconegut especialista en gamificació i en la innovació educativa a través del joc.

On

Espai Jove La Fontana

Carrer de Gran de Gràcia, 190-192

08012 Barcelona