• Imprimeix

Grups d'Actualització Permanent (GAP)

El projecte Grups d’Actualització Permanent del Catàleg, GAP, és una iniciativa impulsada pel Consorci per a la Formació Contínua que pretén l’actualització permanent del catàleg d’accions formatives a través de la participació dels agents i entitats expertes en cadascun dels àmbits que contempla el catàleg. L’objectiu és l’adequació de l’oferta a les necessitats reals del mercat laboral.

 

El projecte es va endegar al 2017 i contempla una fase presencial amb els agents experts de cada GAP, per discutir l’estat del catàleg i intercanviar informació, necessitats i opinions, i una fase virtual, en la que les entitats envien les seves propostes a través d’un formulari virtual. Aquestes propostes són valorades per l’equip tècnic i ratificades pel Comitè executiu.

La prioritat al 2017 va ser la d’actualitzar el catàleg incorporant noves accions i donant de baixa aquelles que havien quedat obsoletes.

Al 2018 també s’ha portat a terme una revisió d’objectius i continguts, en base als criteris que es descriuen a continuació:

GAP

Gràcies al projecte GAP:

 

  • Disposem d’un catàleg més adaptat a les necessitats del mercat laboral, amb accions actualitzades i en molt casos conduents a certificacions exigibles pel sector.
  • Comptem amb l’expertesa i l’experiència dels agents coneixedors de les necessitats de cada àmbit, que posen de manifest les necessitats del seu sector.
  • Es creen sinèrgies entre els diferents experts participants, de cara a treballar conjuntament en diverses necessitats detectades.

 

Data d'actualització:  02.07.2018